Defender är ett av våra mindre fotbollsbord och läggs ovanpå ett befintligt bord. Defender är smidigt att lägga undan när det inte används.

Ett fotbollsspel för de lite mindre barnen. Passar både för hemmet och förskolan. Bordet har teleskopiska stänger vilket gör det säkrare när barnen spelar då stängerna inte sticker ut på andra sidan. Höjden är lätt att justera tack vare ställbara fötter.

Ett tufft fotbollsbord som passar perfekt för barn och ungdomar. Bordet har teleskopiska stänger vilket gör det säkrare när barnen spelar då stängerna inte sticker ut på andra sidan. Höjden är lätt att justera tack vare ställbara fötter.

Midfielder är ett av våra bästsäljande fotbollsbord, med en gedigen konstruktion passar detta bord utmärkt i spelrummet.

Milano är ett snyggt bord som skiljer sig lite från de andra fotbollsborden med sitt stilrena utseende och runda former. Milano är ett stabilt bord anpassat för hemmet eller kontoret.

Ett av våra mest sålda fotbollsbord. Detta är ett fotbollsspel med teleskopiska stänger anpassat för hemmet eller kontoret. Bordet har justerbara fötter vilket gör installationen enkel. På kortsidorna finns dryckeshållare.

Ett fotbollsspel tillverkad i en kraftig konstruktion som tillåter tuffa tag. Benen är tillverkade i stål och bordet är helt PVC-fritt. Bordet passar lika bra på kontoret eller på fritidsgården som i hemmet.

Professional är ett mycket tåligt bord i stilren svart design. Spelplanen är vinklad i hörnen för att bollen alltid ska vara i spel.

Tillbehör

Antal: 1 st/förpackning Storlek: 36 mm Färg: Röd För bord större än 135cm

Antal: 1 st/förpackning Storlek: 36 mm Färg: Vit För bord större än 135cm

Antal: 6 st/förpackning Storlek: 36 mm Material: Plast För bord större än 135cm

Antal: 6 st/förpackning Storlek: 32 mm Material: Plast För bord mindre än 135cm

Antal: 6 st/förpackning Storlek: 36 mm Material: Plast med skrovlig yta För bord större än 135cm

Antal: 4pcs Storlek: 36mm Material: Cork För bord större än 135cm